Πεζοπορία και καζάνι τσίπουρου στην Κόνιτσα

Επόμενος προορισμός της Outdoor Experience η μαγευτική Κόνιτσα!!! Μεγαλόπρεπα βουνά, εντυπωσιακές χαράδρες, πυκνά δάση και ορμητικά ποτάμια είναι μερικά μερικά απ΄τα δώρα της φύσης που θα συναντήσουμε….Και ανάμεσα σε όλα αυτά η γραφική κωμόπολη της Κόνιτσας με τον κάμπο στα πόδια της….

περισσότερα...

Περιπέτεια στην Πάργα

Η περιπέτεια μας συνεχίζεται με μια δροσιστική εξόρμηση στην Πάργα. Η Πάργα είναι παραθαλάσσια κωμόπολη που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Πρέβεζας και αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

περισσότερα...

Πεζοπορία και μπάνιο στη Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς του Ιονίου Πελάγους. Διαθέτει εντυπωσιακά φυσικά τοπία, αλλά και κάποιες από τις πιο παραμυθένιες παραλίες της Μεσογείου. Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε μια διαφορετική όψη της με την Outdoor Experience!!

περισσότερα...

Πεζοπορία και Yoga στο Κεντρικό Ζαγόρι

Η επόμενη εξόρμηση της Outdoor Experience θα πραγματοποιηθεί σε μια παρθένα και σχετικά άγνωστη περιοχή του κεντρικού Ζαγορίου και της κοιλάδας του Αώου, όπου η φύση και η αρχιτεκτονική παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

περισσότερα...

Ανάβαση στην κορυφή 5 Πύργοι

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ Ολόκληρος ο ορεινός όγκος των Πιερίων χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη φυσική ομορφιά. Αυτός είναι και ο λόγος που τον διάλεξαν για κατοικία τους οι Πιερίδες Μούσες, προστάτιδες των τεχνών και των επιστημών.

περισσότερα...