Πάργα – Αχέροντας

Η περιπέτεια μας συνεχίζεται με μια δροσιστική εξόρμηση στην Πάργα. Η Πάργα είναι παραθαλάσσια κωμόπολη που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Πρέβεζας και αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

περισσότερα...
Νυμφαίον νομού Φλώρινας - Outdoor Experience

Νυμφαίον νομού Φλώρινας

Σε υψόμετρο 1.350μ. στο όρος Βέρνο (Βίτσι) θα επισκεφθούμε ένα από τα δέκα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης, σύμφωνα με την UNESCO, τον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό του Νυμφαίου.

περισσότερα...

Πάδες Δρακόλιμνη

Σε υψόμετρο 1.150 μέτρων οι Πάδες είναι το χωριό με την πιο σύντομη πρόσβαση στη Δρακόλιμνη και στην κορυφή του Σμόλικα (2.637μ), την δεύτερη υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας μετά τον Όλυμπο.

περισσότερα...
Γυφτόκαμπος - Κεντρικό Ζαγόρι - Outdoor Experience

Γυφτόκαμπος – Κεντρικό Ζαγόρι

Η επόμενη εξόρμηση της Outdoor Experience θα πραγματοποιηθεί σε μια παρθένα και σχετικά άγνωστη περιοχή του κεντρικού Ζαγορίου και της κοιλάδας του Αώου, όπου η φύση και η αρχιτεκτονική παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

περισσότερα...

Βλαχοχώρια Ασπροποτάμου (Πίνδος)

Στην καρδιά της Πίνδου, στα σύνορα της Θεσσαλίας και πιο συγκεκριμένα του Νομού Τρικάλων με την Ήπειρο, βρίσκονται τα χωριά του Ασπροποτάμου (Αχελώος), ανάμεσα σε βουνά με έλατα και μεγάλες χαράδρες.

περισσότερα...

Αριστοτελικό Βουνό

Από το Άλσος του Αριστοτέλη, το μοναδικό θεματικό πάρκο της Χαλκιδικής ξεκινά μια μοναδική διαδρομή στο περίφημο αριστοτελικό βουνό με τα εκατοντάδες σπάνια φυτά και βότανα.

περισσότερα...